Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåret

Jag är tillbaka på samma spår som förut,
men vad är det för spår?
antagligen det spår man skulle välja
ifall man inte orkar längre.

Det spår som man väljer ifall man känner
att det inte skulle göra någonting ifall
himmlen skulle falla
som en skugga över oss.

Eller bara samma gamla spår som vi alla är ledda till in the end.




Fri vers av Julia Lindström
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-07-06 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Lindström
Julia Lindström