Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonting bra

någonting
som kunde bli så bra
någonting
som nu blev så dåligt

dröm
närmare mig lär du inte komma

nej, tacka vet jag tigrar




Fri vers av Julia Lindström
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-11-04 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Lindström
Julia Lindström