Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har varit medlem i en sajt ett tag. Har hört så många som träffat trevliga personer där, so what, tänkte jag. Får göra ett försök. Utfallet är skrattretande.


Dejtsajten


Nu har jag ägnat tillräcklig tid åt
alla dessa dataflirter och olika
inviter till det ena eller andra

Telefonsamtal på onykter basis
sena lördagskvällar eller mitt
i natten vill jag ju slippa

En födelsedagsmiddag får vara
vinsten för datadejtsajten
efter ett sista försök.....

Telefonsamtalet gav mig tillräcklig
kommunikationsbrist och mitt
intresse dog omgående

Talande nog tyckte mannen precis tvärtom.......

. . . . . . . . . . . Mitt medlemsskap har numera upphört




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-02 13:16



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja vad säger man nu då.. kanske du gav upp för fort? fast jag förstår vad du menar. nä gå på kurser istället, då är ju chansen stor att ni har åtminstone ett intresse gemensamt
2007-10-02

  Sara Boström
modigt försök med nätdejting, synd på utfallet...
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP