Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring

Feberhet med kalla fingrar

ligger jag stilla och väntar

på telefonen som inte ringer

och omger sig med skärande tystnad

Dunkande hjärta

Kalla fingrar

Telefonen som inte ringer




Fri vers av Kriss
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-10-03 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kriss