Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kom ett mejl från en okänd person......vad säger man


Mejlet


En okänd kvinna
tackar mig för
att jag skriver
ur hjärtat

Den okända kvinnan
kallar mig fantastisk
och tänk så svårt
det var att
ta orden till mig

Jag påminns om
att vi lärt oss
misstänksamhet
för tänk om
datorn får
v i r u s

Nu ska jag
läsa mejlet
igen och
glädja
m i g




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2007-10-04 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP