Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oviktigt

Det är inte viktigt hur
Det är inte viktigt vad

Det är inte viktigt när
Det är inte viktigt varför

Däremot är det inte oviktigt

att det sker.







Övriga genrer av Mal
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-04 10:14



Bookmark and Share


  Blumma.
! Ja.

Snyggt
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar