Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berövad.

De berövade henne på det.

Varför? Hon saknar ju det.

Vartenda leende, varenda kyss, vartenda ögonblick
som hon fick spendera i hans famn.

Det var värdefullt, och han var hennes skatt.

De har berövat henne på det vackraste på denna jord
och allt hon kan göra är att vänta. Be och vänta.




Går långsamt och hoppas varje dag att få undvika det.
Det som hänger som transparenta istappar framför henne.

Aj. Där va en.
Det gör ont att stöta emot en.
Det svider.

Ja, det svider.








Övriga genrer av Mal
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 10:21



Bookmark and Share


  Blumma.
Svider, ja.


Fint... Beskriver det bra.
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar