Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det den som visar svaghet och beroende som är den starka. Den som stöttar och tröstar som är den som blir hjälpt och stärkt. Den som ber om tröst är den som har modet att våga. Ännu en paradox…


Tillit

Tillit
Du går så lätt och stilla när du beträder min nattgamla is.
Nyläkt och skör vilar jag i din tillit
som blir det vapen med vilket jag återvinner mitt förlorade land.

Darrande tvekande vågar jag låta dig släppa taget.
Din modiga svaghet blir min styrka och i beroendet blir jag stark.
Min själsliga öken blommar åter.
I din starka tillit är jag trygg igen.




Fri vers av Anderss
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anderss