Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gulsot



Jag föddes med ett uppgivet hjärta
För liten och för blå
Barnmorskan ropade
en doktor kom springande
Kraftiga nävar mot en kraftlös kropp
Bröstkorgen höll
hjärtat tassade gång igen
Den blå färgen övergick i gult
Mamma låg kvar i sängen
Pappa stod intill kuvösen
Båda grät
Hon av trötthet och smärta
Han över hjärtslagen hos en pojke
han inte ville ha




Fri vers av Thom
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thom