Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och någonstans så älskar jag dig...


Svalor


svalor baby
det var drömmar
om kärlek
och att någonting
någonsin skulle spela
någon roll
som gjorde att nätterna
kändes mindre ensamma
i vakna drömmar
om dig

tomma vinglas
och fimpar baby
spåren av saknaden
finns kvar varje morgon
bland sönderlyssnade
gitarrsolon
där reporna symboliserar
oss
perfektion och drömmar
kommer inte längre
än till dörren
och ännu en heartbreaklåt
ekar ur stereon




Fri vers av Sländan
Läst 711 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-06 21:33



Bookmark and Share


  Anna Frölander
ja här finns saknad och ensamhet, intrasslat i hela diktjaget och det är starkt beskrivet, som om det inte finns någon väg ut, egentligen, att längtan, att uppbrottet är det som alltid lever kvar längst... Gillar detta, bravo!
2007-10-08

  AllNamesRTaken
GRYM!
en liten sång utan musiken... Du vet att jag gillar sånt ;)

Men ärligt L. Jag tror på kärleken, ibland känner jag mig ensam och svag men jag har sett, luktat, smakat och känt på den och jag vet att det ända gisslet vi har är vår oförmåga att leva som vi vill. Vårt mod! (brist därav) Jag känner verkligen dikten i mig.. du vet. Precis så är det men det är ok. Vackert, sorgligt och en bit av oss för alltid. Sug i det, släng rustningen, ge upp kriget och gå... du har en kärlek att fånga! ;)

Kram kram
2007-10-08

  Christer Eriksson
\"baby\" är ett klart underskattat poetiskt ord som här kommer till sin rätt, det bryter av. dikten känns som den där saknaden som förstärks under höstmörkrets ensamkvällar och tillbaka blickar..
2007-10-07

  Ulf Lagerholm
VAR HADE DU GÖMT UNDAN DEN HÄR BABY !!!!

fullkomligt lysande -

utan tvekan det bästa jag läst
framflutet ur din penna -

det andra stycket osar \"proffi-
tion\" långa vägar -

blir så sprittandes gla alltså!
2007-10-07

  AneLa
spåren av saknaden
finns kvar varje morgon
bland sönderlyssnade
gitarrsolon


ja, alla dessa låtar som påminner och plågar. Skitbra ! ;D
2007-10-07

  hero40
Kärleksfyllda minnen
som applåderas.
2007-10-06

  prinscess VIP
den här fylld med avlägsna minnen
men väldigt bra skriven
fylld med något som en gång var kärlek och kanske är fortfarande
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan