Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsbris

Solen skimrar över havets vågor

som elden dansar runt sina egna lågor

 

sanden silades emellan våra tår

luften drog igenom ditt svallande hår

 

havets doft och den salta brisen

får mig att känna som jag sjunkt under isen

 

 

 

en droppe vatten längs min kind

 

en droppe havsbris i dagens vind 

 




Fri vers av Patrick K
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-07 15:51



Bookmark and Share


  Havsbris
Jag vet inte varför jag hittade
den här textn, men saker och
ting händer med en mening...

Vilka melodi, rim, färger, bilder,
känslor, etc, allt i ett!!

Enstående vackra verser...
Man vill inte sluta läsa!

bokmärker ;o)
2008-04-17

    Pivvi
Nej, så vacker! \"En droppe havsbris i dagens vind...\" mm, drömmer mig bort från hösten gråhet
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K