Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskuld

Oskyldighets oskuld är rent som guld,
vackert som pärlor..

men ömtåligt likt sköraste glas.




Fri vers av LittleEm
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-08 02:00



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Absolut träffsäkert och välformulerat !!!
2007-10-08

  Effell
Så sant. Det oskyldiga, oskulden, försvinner så lätt.
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LittleEm
LittleEm