Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ju sexvarianter jämt och jag hörde i radion att alla kvinnor borde skaffa sig en dildo för då behövde man ingen man.


Jag köpte ingen dildo


Jag köpte
ingen dildo

för jag
behövde en
skruvdragare









Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-10-08 21:54



Bookmark and Share


    Felix Knutsson
Apropå skruvdragare, så kallas brudarna som hänger i Formula 1-stallen för just det - screw drivers.
2007-10-10

  Bodil Sandberg VIP
Hehehehehehe...femstjärnigt!!!!!
2007-10-10

    J.Brodin
Bästa JÄVLA texten jag läst denna veckan.
Du log bergis som en åsna av lycka när du skrev när den... eller hur.. :)

Jag grävde efter stenar i högen av dikt-grus men fann guld.
2007-10-10

    Maria Malm
Stort tack för gott skratt!
2007-10-10

    Aurora Borealis
Fick mig ett gott skratt, tack för det!
2007-10-10

  Ronny Berk
ja den kanske tog skruv... men jag går här och muttrar lite...
2007-10-09

  Jorska
=) Vissa dagar är bättre än andra.
=) Dagar när man får ta del av en
text som denna är de bästa =)
2007-10-09

  charlotte hedendahl
Tack för ett gott skratt! En vass text!
2007-10-09

  LassO
Det sägs att kondom är att käka kola med papper, dildo kanske då är som kola med papper utan kola.... ;=) Men vad vet man, kanske är papper gott med? hehe
2007-10-08

  * Ammi *
ha ha ha .. härligt värre!

Dildo? nej tack, nog ska det vara äkta vara!
2007-10-08

  Lyckohäxan Enediel
Hahaha!! Tack för ett gott skratt :)
2007-10-08

    eva m h
Haha! Bra skrivet!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP