Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglarna

Ser klar ljusblå himmel
änglarna dansar med månen
som en bana runt solen
när ljuset blir till mörker
försvinner de långt bort i galaxen
i den mörka oändligheten
och jag ser dem aldrig mer
glömmer aldrig detta ögonblick
tills allt blir till damm.


av

F A




Fri vers av filip84
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 11:27



Bookmark and Share


  Just Emotions
bra! APPLÅD*
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

filip84