Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min älskade sofie


förevigt i mitt hjärta

Du är solen som lyser mot min pool.
att ha dig nära är godare än gajol.
du doftar bättre än viol.
Du är stråken i min fiol.
Under ytan är det kallt.
I havet är de salt .
Glömmer all min smärta
För jag har dig i mitt hjärta




Fri vers av filip84
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-04-29 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filip84