Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens mörker

Genom höstens alla skepnader
Lövens skiftande färger
Fullmånen lyser i mörkret
Oktobernattens vind
Svischar som ett svärd
Rakt i hjärtat
Plötsligt raseras riddarens värld
Han är för gott under ytan




Fri vers av filip84
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-10-28 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filip84