Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart


det var dagarna
höstkyla
och röda spår i minnet
mellan vintern och dig

orden som skyddar
blotta hjärtat
innebär en säker död
och försvinner i glömska
vitt eller svart

svart

tårarna minns
vägen från ögat
till ingenting
du är långt borta nu
avstånd och
svart baby
allt är svart




Fri vers av Sländan
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-09 18:55



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
den sista versen är ju så vacker i
sin sorg -

spec \"tårarna minns
vägen från ögat
till ingenting\" -

helt grymt bra -
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan