Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är titeln fan meningslös



som en skimrande glasskärva
en slarvigt utriven sida no. 42 ur en bok
en himmelsblå pusselbit
en kopp kaffe utan kopp
en avklippt nagelbit på ett kalt badrumsgolv

utan definition betyder ingenting
... absolut ingenting

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-10-10 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen