Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insperation: \"Fear no darknees promised child\" av Timo Räisänen


Du Utvalda Barn

Du utvalda

Räds ej mörkret, du utvalda barn
Ty, under genomsyrar din livssaft
Räds ej världen, du utvalda barn
Ånyo ska kraften runt dig uppstå
Ånyo ska ögonen öppnas och förstå
Räds ej ondskan, du utvalda barn
Ty, under genomsyrar skalets kraft
Dock ber jag, du frö av koriander
Att din tid leder dig hem igen
Räds ej mig, du utvalda barn
Ty, ditt under kommer genomsyra världen än en gång
Ty, detta är orden och bläcket från din läromästares sång.




Fri vers av LadySeptera
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-10-10 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadySeptera