Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för längesen till en vän, hittade den gömd i datorn.


Till Lizzie

Om månen stannar utanför ditt fönster en natt och säger:
“Du är inte ensam”
Då är det jag som skickat honom.

För jag vill att du ska veta...

Om träden böjer sig efter dig och viskar stillsamt:
“Du är underbar.”
Då är det jag som berättat det för dem.

För jag vet att det är sant...

Om solen ler mot dig, färgar ditt hår vackrare med orden;
“Allt du vill klarar du”
Då är det jag som håller i penseln

För att det gör du...

Om regnet leker på ditt fönsterbläck och sjunger:
“Ditt leende har lyst upp en hel dag.”
Då var det min dag de pratar om.

För ditt leende letar sig in i hjärtat...

Om den här dikten blev skriven rätt så visar den:
“Jag tycker mycket om dig ”
Och det är jag som format orden.

För att jag vill att du ska veta...




Fri vers av LadySeptera
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-10-16 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadySeptera