Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla poeter med vänner är välkomna


I N B J U D A N




I N B J U D A N
till en poesistund under namnet

”L E V A N D E K V I N N L I G A P O E T E R”


Kultursällskapet Milan Rúfus Vänner i samarbete med
Röda Korsets Sjukhus vill inför sin turné i Tjeckien och Slovakien presentera
Svenska, Slovakiska och Tjeckiska kvinnliga poeter.


Medverkande är:
Maria Hjalmarson
Hans Wigren
Mariann Gustafsson
Malin French
Svetlana Hlavcakova
Nadja Hammarberg
Ivan Jonas
Milan Chromek


De flesta dikterna är översatta till detta tillfälle av sällskapets medlemmar


F R I E N T R É

PLATS:
Röda Korsets Sjukhuskapell i Stockholm på Brinellvägen 2, (ligger bakom Tekniska Högskolan).

TID:
Lördagen den 13 oktober 2007 kl. 15.00



H J Ä R T L I G T V Ä L K O M N A




Övriga genrer av Nadja Hammarberg
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-10-10 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadja Hammarberg