Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Ur den plågande tystnaden kommer orden fram


Beskydda skapandet idag!

I en tyst avskildhet
runt om.
härskar
diktandets rastlöshet
innanför.
Någonstans ifrån
där alltet finns.
når den fram.

Ord pressas i dagen.

Vokablerna
formas i stackato
av en väldig
känsla i hjärtat.

Först ur tystnaden
och ensamheten.
kommer saknaden ut,
sen inträder
kärlekens kval
krönt med
minnenas törnkrona.

Helande ord-vals
sätter nu i gång
för att förvandla
hjärtats spricka till ord,
för att bota. Den 13 augusti 2007 i Stockholm




Fri vers av Nadja Hammarberg
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-09-07 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadja Hammarberg