Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet till den vidsynte herr U



Om våra dagar vill jag värna.
Om våra nätter vill jag värna.
Jag vill värna om dig,
för du har bett mig
att förbli den jag är




Fri vers av Nadja Hammarberg
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-01-02 17:13



Bookmark and Share


  Klara_
Vackert!
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nadja Hammarberg