Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockslaget 2007-12-31

Farväl till det gamla året
framhäver Amaryllisen
och rödblommigt
lyser upp fönsterrutan
riktad mot
den nya årets dager.
Mot ljusare tider!

Tänk att det var
blomklockorna
som klingade in
den omistliga tiden
för eftertanke,
lugn och ro
och glädje.




Fri vers av Nadja Hammarberg
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-12-31 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadja Hammarberg