Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var - vitljuset i ögonen

det var



svarta fönstervagnen


man kunde

-om skog bakom-

se vitljuset i ögonen
månheten



det var



tyst

och i inuti lade stormarna
alla träd omkull

vilda sprang
många ben








att








vi satt
fönsterkantade

och ville flyga




Fri vers av Linneatystnad
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-10-10 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad