Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick skäll av en vän som jag ser upp till. Jag kände mig otroligt värdelös och skamsen.


Ångvält

En ångvält träffade mig.
Min nacke är knäckt
och jag letar febrilt efter
min värdighet.




Fri vers av Nhero
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-04-25 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nhero
Nhero