Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara bröst


Tänk att någon kan tala
nedsättande om mina bröst!
Dom som är så trevliga!
Båda två, faktiskt.
Och det, bara för att jag
vid ett alldeles speciellt tillfälle
råkade exponera aningens aning
för mycket av dom.
Vill man inte se dom
så titta åt ett annat håll, vetja!

(förresten var min övriga lekamen sedesamt textilbeklädd! )




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 20:14



Bookmark and Share


  Tabes
Bröst är ju just det - bara bröst. Och gnällspikar är bara gnällspikar...
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP