Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längst en vandring genom ensamma gränder.


Ensam i sällskap

Främling väntar,
I skuggan av en längtan.

I ljus en flicka står,
täcker var stråle med variga sår.
Tårar hon fäller, i mörker hon väljer.

Främling dock står,
med glädje i blicken.
..Tankar i omsorg han smider..

Flickan hon står,
och fäller en sista tår.




Fri vers av LittleEm
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-12 01:46



Bookmark and Share


  ÅsaLena
\"Någonstanns bland alla skuggorna...
Ser du efter, ska du finna - att där står han...\"
2007-10-13

  fillatelli
strong and afraid...
for used & abused
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

LittleEm
LittleEm