Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mannen i mitt liv.


Farväl

Mannen i mitt liv är borta
Han finns nånstans här omkring men
inte som mannen i mitt liv längre
Han pratade alltid om hur man skulle respektera
men själv gjorde han något helt annat
Jag hatar han så mycket, jag älskar han ännu mer
Jag vill slå honom, jag vill krama honom
Jag vill spola tillbaka tiden och få allting ogjort
Jag vill vara lycklig, en enda sådan dag hade varit nog
Minnena av han är många men de betyder längre ingenting
Han är nu bara ord för mig,
ord kan vara vackra och fula, roliga och tråkiga
Vi går på två skilda vägar, kanske vi möts i någon vägkorsning
Om inte det, så säger jag farväl.
Kom ihåg att det är du som orsakat allt.




Prosa (Novell) av Älskar Liljan
Läst 577 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-26 10:26



Bookmark and Share


    indira
Hej kyzzen!!
Denna text ger mig gåshud.Bra skrivit,bara fortsätt zå... kÿzzennn
2005-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Älskar Liljan
Älskar Liljan