Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Hur känns det och vara en fånge?
Hur känns det att ha berövat någons liv?
Hur känns det och leva?
Du har förstört att det vackra med livet
Jag kan lova dig, att jag aldrig mer kommer och ta något för givet
Hon under jorden och du bakom hinder
Livet kan nog vara bättre
Du förtjänar ditt straff, bättre inne än ute
Vad ska du göra för nytta här i livet
Du har ju redan gjort ditt, skapat en katastrof
Saboterat allt som en gång fanns
Du är ju fruktansvärd människa, hur kan du leva?
Så jävla självgod, finns verkligen inget rart med dig
Du är hemsk, gräslig, förskräcklig men…

… Du är min pappa och jag älskar ju dig




Fri vers av Älskar Liljan
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-04-29 19:15



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
Verkligen bra text, o vekligen hemskt det som hänt!
2005-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Älskar Liljan
Älskar Liljan