Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner nu skillnad på sorg och andra känslor. Antar att det är den enda väg att gå.


Sorgens syster


Längtan efter min
älskade kommer
alltid att följa mig

Men det finns
nu också plats
för andra känslor

Det är fredagskväll
och min ensamhet
känns mer än annars

Längtanssorgen och
ensamhetsledsenheten
ligger så nära varandra

Överhängande är
risken att det ena
går i det andra

Ikväll ska jag kämpa
för att enbart känna
mig fredagsledsen




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-12 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP