Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkänsla 2


Sol som får färger att lysa.

Det doftar av oregano
av rosor och jord.

En lätt bris får mitt hår
att bölja lätt.

Sjal av siden
smeker min hud,
så lätt, så mjukt.

Det är skönt att leva.




Övriga genrer av Piraya
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 14:49



Bookmark and Share


  prinscess VIP
livsglädje
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Din dikt är en underbar fläkt av livslust.
2007-12-28

  Flickan*i*L*för*Lycka*
O ja älskade höst, dess mjukhet innan hård vinter, lugnet innan stormen! :)
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya