Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, jag hade ingenting bättre att skriva om... det här eller en romantisk dikt till en svart fläck



ingenting är vackrare än nu
ett vackrare nu än ingenting finns inte
för ingenting är vackrare än nu

evigheten består av en evighet av nu
är en evighet av nu vackrare än ingenting
då ingenting är vackrare än nu

kan flera nu ens existera
det nu som är vackrare än... försvann då det sades att
ingenting är vackrare än...

ingenting kan vara någonting när det ersatts av någonting annat med samma namn
det nu som var vackrare är ett definierat namn på en specifik händelse

ett nu, som flöde, som då, nu och då igen som ett... är det nu fast alltid
ingenting är klart och tydligt, nu... x-faktorn i ekvationen faller på otydlighet

är då ingenting ett någonting och nu definitionen är alltid
ingenting som någonting är möjligtvis vackrare än nu i definitionen alltid

eller... usch... fy på sig...

en hyllning till ingenting
vackrare än någonting
mer än aldrig
mindre än alltid
permanent och alltid borta
ett ogreppbart
otvetydigt och helt otydligt
mellan då och då
innan då blir då och då blir en gång för länge sedan

skål och grattis
den värsta fienden, den älskade vännen, den hatade och ömt älskade, det obetydliga och ofantliga

gratulerar och farväl
kära älskade nu

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 150 gånger
Publicerad 2007-10-14 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen