Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn


Klistrar stjärnor på himmel
Allt är tomhet
Och du
tror på det som lyser

Brinner upp
Fryser ihjäl




Fri vers av Sländan
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-02 22:19



Bookmark and Share


  Thurizas
wow den här är stark som f-n !! och vad många tolkningar man kan få in. wow.. tänk att så få ord kan ge så många bilder. den här bokmärker jag!
2007-11-22

  tingeling
Jag gillar hur du använder dig av sumoner. De två sista blir en väldig kontrast och den totala skriftelsen överlämnar förståelsen för dess djuphet. Otroligt bra och träffande. Tack!
2007-11-08

  Anna Frölander
självförgörande.. som att hur man än gör så går man under, på endera sättet.. en mörk liten historia det här, trots stjärnor som klistras upp, men de är ju bara av papper.. Först hade jag svårt att hitta in i dikten men den har växt allt eftersom, kanske beror det på att jag har svårt att se bakom ord som känns lite för självklara, tänker främst på första raden, där stjärnor klistras upp på himlen.. Men det är inte all poesi som växer i takt med läsningarna ska du veta ;).
2007-11-05

  AllNamesRTaken
Tro på det du med flicka...
Det är jävligt mycket med äkta än det mesta annat.
Skillnaden mellan den du beskriver och en mygga är att myggan inte har en hel säck med extra liv för att lära sig hur saker fungerar. ;)

(Himlen?)
2007-11-03

  Ulf Lagerholm
dom två sista raderna är
viktiga -

\"Brinner upp
Fryser ihjäl\" -

rent konkret, härånu, fryser jag
å är varm samtidigt -

en mycket märklig
upplevelse -

tack
2007-11-02

    A.Dorsay
liten men effektfull, precis vad jag älskar!
2007-11-02

  Bjarne Nordbö
Storartad i sin litenhet. Gillar.
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan