Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljuset hinner 9 461 miljarder kilometer på ett år


och staden lever ljusliv på natten

storstadsandandes


flimrar fyrkantsnatten
leker frostgräs

leker vintergata





himlen ovanför


orkar inte svara












Fri vers av Linneatystnad
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad