Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna lilla märkliga text kommer glömmas bort annars


I mitt rymdskeppp

 

Sirener på avstånd

Stjärnor ovanför taken

Tystnad i trädgården

Det är nog bara jag som är vaken

Stanbyknappen lyser

Displayen lyser som en fyr

Jag lever i ett rymdskepp

 

Radion står på

Röken stiger genom stillheten

Jag röker upp en ask i kväll

Och jag tror att jag är något på spåren

 

Jag är en utomjording

Skärmar och lysande displayer hjälper mig att hitta

Jag som styr mitt rymdskepp

 

Det är en skum känsla

Det finns ingen plats för hemligheter

Glömska hjälper dig att finna mod inför framtiden

Och jag intygar mig att jag glömt allt

 

Jag har byggt en modell i lego

Jag utrustade den med färgat glas och datapaneler

Mitt liv är universum

Och jag är en utomjording som manövrerar farkosten genom det universumet

 

Jag är ensam med livet i natt

Jag är ensam med mina tankar i natt

Jag har saknat dem

Men det finns något som skrämmer

Jag påminns igen

Jag som trodde att jag hade glömt

 

 




Fri vers av PPQ
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 20:24



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Gillas! Får en oändlig känsla och mycket vackra bilder! Annorlunda för att vara dig, men ändå mycket PPQ!
2007-10-17

    ej medlem längre
Vilken underbar beskrivning av ett universiellt tillstånd (kan man säga så??)
Texter som får mig att le och mitt hjärta bli varmt får ett bokmärke av mig direkt!*L*
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ