Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till världen

 

Varje dag säger jag att allt är bra

Ingen vågar tro nåt annat, det är ju bara jag

Det finns många saker att fundera på

Kanske varför du är ensam, eller varför det är så vår värld fungerar

Stänger ute en själv

Låter ingen ovälkommen komma in och säga hej

Stänger ute dig när det är kallt och låter dig dö

Sakta mördar de dig psyksikt, och ingen kan se dig tyna bort

Till en tom kropp som någon annan ville ha

Men själen finns ändå därinne någonstans

Och vi letar, och söker, och kanske finner en vän till slut

Men just såhär i mörka tider, när allting känns svårt

Kan det tyckas ganska dumt att ens försöka hitta sig själv

När någon annan redan bestämmer över dig

Du ska vara som alla andra

Du ska inte vara den du tror du är

Följ med strömmen, följ med strömmen till en ytlig värld.

 

28/3-2006




Fri vers av Anja V. Sommer
Läst 692 gånger
Publicerad 2007-10-16 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anja V. Sommer
Anja V. Sommer