Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råsunda stadion just nu fotboll jag gillar också fotboll men...det är så hysteriskt


33 100 personer just nu 17/10 2007

Låt varje person som är där lägga
en krona


eller varför inte en guldtia



kanske tom en tjuga


och skänk till dom hemlösa



dom har inte tv


inte ens radio


så dom kan höra referatet



fast många finns väldigt




väldigt



nära Råsunda


och har inte ens tak över huvudet


i den kalla sverigehösten




Övriga genrer av ospray
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-17 21:47



Bookmark and Share


  Vind
Enkelt o snyggt poem för jämförelsen. Our equals are different, it\'s obvious! (råkade lyssna på en låt med The Au Pairs just nu) :)
2007-11-29

  lodjuret/seglare VIP
vad skall en stackars hemlös med tv till
när det är till billetten på fotboll som hägrar
2007-10-30

  Gunwale VIP
Bra! Men räcker det med enbart pengar...?
2007-10-29

  Elin?
tänkvärt..
2007-10-29

  Daniel_78 VIP
eller lägga en julklapp
till de som inte får
2007-10-17

  Daniel_78 VIP
jo...
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray