Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hjärtat gråter


Knogjärn och påkar

Har det verkligen hänt

en arbetskamrat


misshandel


rå dessutom



fruktansvärt rå




hjärtat gråter

men....

för vem ?


offer


eller


förövaren


eller båda två



han var förövaren


jag vägrar tro


att det är sant


men....



livet är ju inte alltid


som man vill att det ska vara

och människor är inte heller


dom man tror att dom ska vara




Övriga genrer av ospray
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-17 22:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
variationen mellan offer och gärningsman...tilltalad och målsägande...så lika kan ibland bördan fördelas att vågskålen velar....
2008-01-28

  lodjuret/seglare VIP
människor är väl som folk är mest
och är de bara litet som en själv
så skrämmer de nästan livet ur en
2007-10-30

  Lasseman VIP
Nej! tänk vad man har sett mycket! som man egentligen inte vill se men måste! och man vill inte tro!.. starkt skrivet vilken värld!
2007-10-17

    Maria Malm
Ibland förvånas man av människors beteende, hur de kan vara under vissa omständigheter..
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray