Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt som är outsägligt och fjärran är outsägligt och nära.


Regnbågsbron

Hur länge har jag väntat här?
Ja, väntat här vid bron.
Stått på post i nattens stillhet
och lyssnat till en ton.

En ton som fyller rymdens djup
och aldrig vill ta slut.
Den väcker något inom mig
som inte fanns förut.

En morgon ska jag bryta upp
och gå ifrån min post.
För att söka den som spelar
tonen bortom Bifrost.




Fri vers av Den siste poeten
Läst 736 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-28 10:19



Bookmark and Share


    Kevin
jätte bra!!
det här är ju vad heter han
ah...
glömde:@
2005-07-29

    Filippa
ah, vackert skrivet... brukar inte gilla rim annars men nu lät det riktigt bra ju! :)
2005-04-28

    Mejja
Gillargillargillar!! Otroligt vacker och känslofylld. Tar sig in i djupet!
Lämna det invanda är inte alltid så lätt eftersom man vet vad man har men inte vad man får. Av rädsla blir vi ofta dröjande kvar. Stod just själv där. Att släppa var svårt. Men det visade sig vara värt allt och ångrar jag dröjde mig så.
2005-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Den siste poeten
Den siste poeten