Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista brevet

Kärlek är något som inte går att hindra.
Den piggar upp oss människor, får oss att lysa och tindra.
Men kärlek behöver inte alltid vara glatt.
Det kan vara att gråta sig till sömns, natt efter natt.
Kärlek kan vara något man aldrig kan få.
Något man kämpat så hårt för men aldrig kommer nå.
Kärlek kan göra en lycklig, vad som än i livet sker.
Men den kan också få en att känna att man inte orkar mer.
Så känner jag och jag orkar inte se.
Hur du älskar någon annan, och den kärlek du till henne ger.
Ett liv utan dig, det kan jag inte stå ut.
Så därför, när du läser det här, är min tid på jorden slut.




Fri vers av Pantern
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-10-18 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pantern