Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansinnigt kär

Varför inte erkänna, säga som det är?
Varför inte erkänna att jag är så vansinnigt kär?
Jag förkunnar min kärlek till dig, här och nu.
Men jag vet att det aldrig kan bli jag och du.
För den här kärleken är dömd att aldrig bli fri.
Men jag älskar dig, och så kommer det alltid att bli.




Fri vers av Pantern
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-12-13 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pantern