Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbytt

Det kändes i hjärtat när du bytte ut mig.
Du offrade vår vänskap för en annan tjej.
Varje natt oroade jag mig att vår vänskap ska ta slut.
Jag är ingen leksak, som du bara kan bytta ut.
Det är inte mitt fel, det vet jag redan nu.
Den som behöver ändra sig av oss är faktiskt du.




Fri vers av Pantern
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-11-05 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pantern