Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bästa skrivarvänner och andra läsare...det är mycket just nu... det handlar inte om åttatimmars arbetsdagar...det räcker inte ens med att momsen tillkommer...


som när tiden utbrister i tidsbrister



när tiden ristar sina runor på skamvetets graniter
sveper sina otider genom nära gallerfönster
pågläntstående som under parningstider

den förkrympliga arbetskraften
omtumlar som vore den
fastnaglad i tidsbristen
åretdygnsgående

då är det skönt med skrivarvänner
som ser och förstår
överseende
leende

i den vänfasta förvissningen
att poetandet går vidare
om än i mindre
portioner

tid kommer när tid är
poetandet kommer när tid blir
liksom läsandet och kommenterandet...
medges att abstinensen
skaver svåraktligt




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 498 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-19 14:38



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Detta känns igen, då tanke..känsla..inte riktigt når hela vägen fram.. för att förskansas i ordens skrivande svada.
de fastnar i tidsbristers kliande abstinens...
2008-02-03

  Marita Persson
Som nu då, då tiden åter är en liten stund. (Snart är jag ikapp dig..)
2007-11-03

    Brell
Känner igen det där med tidsbrist. Stressa inte, det hjälper inte. Ta hand om dig vännen!
2007-10-22

  Mari N
Dygnet har bara 24 timmar hur man än stressar på. Var rädd om dig!
2007-10-22

  glittertindra
lider med dig... poetabstinens är inte att leka med... har man väl börjat är det omöjligt sluta... :)
2007-10-20

    Maria Malm
Allt har sin tid.
2007-10-19

  Madjori
Ser fram emot det som du lyckas åstakomma under den s.a.s tidsbristtiden.
Fina rader!
2007-10-19

    *Zenobia*
take a break....hösten är lång....och välkommen tillbaka när tanke

och själ fått sin vila...
2007-10-19

  isabel louise
håller me devilsangel! vi väntar på dej :)
2007-10-19

  devilsangel
Gulliga du...Vi väntar med stort tålamod på din underbara poesi och kommentarer...Men ta det lugnt med jobb så du inte får magsår :)
2007-10-19

  Lilla My* VIP
Man hinner inte allt man vill i världen...iaf inte hela tiden och allt samtidigt**Fint skrivet!!
2007-10-19

  Agnes B* Lörinczi
dina ord skaver som tur aldrig de rinner fint och lent längs hjärtat
vackert, och välkommen åter när tid ges
2007-10-19

  Maria Zena Viklund
det sista kan jag skriva under på! mycket bra skrivet!!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk