Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem bryr sig

Dina naglar lyser i metallic-blått
Ögonstreck, dramatisk svärta
Ingen vet vad du genomgått
Kan inte känna din smärta.

Din yta är allt som intresserar
Själens längtan och fromhet
Sargad och trasig och det du levererar
Blir äcklande, skrikande tomhet

Du verklighet så klumpig och ful
Flyktig är tiden och drömmen eterisk
Smärtan du dränker nikotingul
Hårt hoprullad, dina läppars obelisk

Kom ingen nära, avståndstaga
Hjärtat fjärmat skälver
Ingenting kan själen laga
Mörker runt dig välver




Övriga genrer av prima donna
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-20 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna