Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikunästan

En dag i sänder
Reflekterar tidens gång
I stunden är jag
….
I stunden är jag
Men livet rusar förbi
Stannar och andas
……
Stannar och andas
Insuper, kippar av nöd
Mitt hjärta bankar

mitt hjärta bankar
för livet och dig min vän
pulserande slag

pulserande slag
suckar törstig närhet
famnar i natten

famnar i natten
raggsockor och duntäcke
lakan som skrynklats

lakan som skrynklats
svag doft av lavendel
manglat så ljuvligt

manglat så ljuvligt
nytvättat utehängt fräscht
samvets förtynger

samvets förtynger
din blick fördröjande kvar
ruskar känslan bort





Övriga genrer av prima donna
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-20 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna