Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

domsutfallet som ryms inom tre rader



vis doms ord
kan aldrig vara en dom
utan ett löfte




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-22 16:50



Bookmark and Share


    Maria Malm
Riktigt klokt.
2007-10-22

  Just Emotions
håller med om klokord..
2007-10-22

  Maria Zena Viklund
du menar som kristendomen?
2007-10-22

  devilsangel
Klokord :)
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk