Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh alla tidiga morgnars kvinnor


Vi har något gemensamt.
Som inga andra har..
Vi vet hur soluppgången verkligen ser ut.
Hur fåglarna sjunger,
hur daggen känns under fötterna.
Kännt hur tårar lenat våra sår.
Vi har sett framtiden.
Försonat oss med nuet.
Förlåtit gårdagen.
För några minuter en tidig morgon
har vi förstått,
vad ingen annan har.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-21 14:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar dikt-ja vi har någonting gemensamt...
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP