Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns så mycket kvar...


Kom med mig hem

Så många år sedan
Nu står du här
Med en blick full av frågor
Jag kan inte ge dig några enkla svar
Men jag kan ge dig min värme
Den som jag gav då till någon
Är du där och tar emot min komplicerade själ
Jag är så rädd
Men så fri
Att se att du kan ge
Det som jag alltid hoppats på
Det finns något vackert i nederlag
Men jag tror ingenting kan störa oss två
Jag kliver av
och struntar i den där carusellen jag fanns med på
Släpper taget och låter alla dörrar vara
Vägarna korsas och ropar
Men jag vänder dem ryggen
Inget kan gå fel
Nu när jag upptäckt dig




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-10-21 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta