Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några utdrag ur min anteckningsbok som jag jämt har med mig.


Bläckhysteri och Jordgubbar

Sorgskavda händer
Asfaltsträva
som saknar att peta naglar
under hud och
fan tokexplodera som
fyrverkerifanfarer
med generade gester
och fetlagda tankar som
vomeras och idisslas
febrilt i panik

*

Jag kan
Jag vill
Jag vågar inte

Vackraste

Jag kan
Jag vill
Jag vågar inte

*

Spräckta, kvävda ord
och spyor
OCH SPYOR
när morden erkänns
(OJ, kan världen dö?)
och vi våldtog känslor
om och om med
vässade rivjärn
för vi ville alltid läka

*

Spelar ingen roll vem vi klöser
(Bara vi gör det med passion
och i håliga, grumliga ögon)




Fri vers av Sofie Gustavsson
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-04-29 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Gustavsson
Sofie Gustavsson